Oli oikeasti mukavaa olla vanha rockmimmi ja nauttia menosta. puolisoni oli tyyni ja älyttömän hurmaava juuri minulle. yritimme ottaa selville, miksi nuoret kundit HUUTAA KOVAA aika paljon. ihan siis suoraa huutoa. onko niillä aggressioita,  vai muuten vaan? no, ei se selvinnyt, muttei haitannutkaan. olin saanut tytärpuolelta hyviä neuvoja; ota eväitä, syö riittävästi, savetteja ja jäävettä, lämmintä mukaan. tietenkin otin mansikkamaalta omia mansikoita roppakaupalla, tuoretta ananasta ja salamipötkön.

children of bodom oli eka heavy livenä. tosi hyvää soittoa:) maija vilkkumaa nyt vaan on niin hauska. vaikka eniten me nautimme tunnelmasta,  katselusta, oleilusta, nukkumisesta luonnon keskellä teltassa. rauhasta olla ikäänkuin kaksistaan kaikkien 65 000 muun kanssa. sitä kannattaa kokeilla.

eniten nauroimme, kun joku kysyi mieheltäni: oletko sä ollut talvisodassa? no , mitäs meni kysymään sitä huutojuttua. loppujen lopuksi mistään ei voi puhua , jos ei ole kokenut; nyt olen festarifani! ennakkoluulot häipyy vain kokemalla, kyselemällä ja olemalla hereillä!