en tiedä mistä sen tietää. mutta se on ilmassa, syksy. ihmisten kiireestä, ilmeistä, vaatteista, hermoilusta. kesällä sitä ei ole niin paljon. kesä oli järjettömän ihanan lämmin. ihan erilainen suomalainen kesä. paahdoimme itsemme. 

en matkustanut missään. pyhän kolminaisuuden akselilla koti, mökki ja siinä välissä golfkenttä. sekin oma perustama. no, joskus repäisin kirkonkylä kioskille tai kesäkahvilaan. torilla kävin katsomassa hannaa ja keräämässä tomaatteja. tämän kesän ruokajuttu oli tomaattikeitto lisukkeineen. 

golfin suhteen edistyimme uuden pikkusiskoni kanssa. hän sai jopa niin hienon tasoituksen, että pääsee maailman turuille pelaamaan. se on upeaa! itse tuhnasin hiukan edelleen, mutta sain uutta potkua pelkästä liikunnasta ja draiverista. tiedän, että minussa elää sisälläni upea golflady, kunhan vain annan sille aikaa. nyt voin vielä keskittyä muutamaan ruskapeliin ja tietenkin pikkujouluihin....

kummallinen viikko muuten, vapaita keskellä viikkoa. meriristeily miehen kanssa, kauppareissu päden kanssa, kummilapsen ihmeellinen vierailu lapsiseen, koirineen. olen siis onnekas.  nyt siten työviikonloppu. 

mitähän ne taas keksii kysyä ja valitella?