illalla kiipeamme pieneen vuoristokylaan kreetalla ja haapari saa toisensa. puheeni on myllannyt paassani koko viikon ja ehkapa se nyt asettui. kreikkalainen aloitus: kiitokset isannalle, aidille, joka tyttaren kasvatti. tama ei ole suomi-kreikka maaottelu, koska me molemmat olemma voittajia. rakkaus tekee meidat vahvoiksi.  kun saisin jostain tulkin tai sitten opettelen muutamam kompelon lauseen kreikaksi.  ja sitten se suomalainen osuus...  

voi se saa minut varmasti tunteilemaan. rakas kummipoika ja vaimonsa. mista on noin ihanat kummipojat tehty ? kiinalaisen ottopojan tarinaa....  aaltosen perheen tarinaa... siskon, aodon , isan, veljen ja kaikkien meidan silmatera. suomalainen mies para\haimmillaan. jos en kertoisi omasta miehestani maailman parhaana... Tony ( nyt loyti cps) on mies joka osaa katsoa silmiin kun puhuu, on lasna kun tapaatte, keskittyy jokaiseen projktiinsa suurella intensiviteetilla... ja osaa jopa siivota . OMG.  hanessa taytyy olla jotain pineia paheita tai edes joskus haisevat sukat.... ei ei   ne ovat vaimolle...  kummitadilla tama poju on ollut ainutlaatuinen.  jopa niin etta osasi jarjestaa haat yhdella lempisaaristani. kovin huomaavaista, kiitos.

aaltosen perhe sai pienen elavan nuken, annemarie sisko huudahti: voinko vieda sen heti kannelmaen ostarille? kun aiti saapui pikku kaaro sylissaan kotiin. niin ja isa , joka oli lasna poikansa elamassa, touhusi, puuhasi, opetti jo 5 v laskettelemaan, vei alpeilla, antoi autotalliin.   taas se kuuluisa autotalli....  aiti, joka on maailman suurimmalla sydamelle varustettu. huolehtii.

sellaisesta perheesta kasvaa tallainen valiomies. 

tuike ilmestyi silmiin syksyll' 2009. natassa saapui elamaan. kummitadin sydameni otta hanetkin omakseen, mutta aikoo nyt luopua varsinaisesta ankarasta kristillisesta kasvatuksestaan...  kokonaan. haluan vain sanoa teille nuoripari:

kunnioituksessa kasvakaa kiinni toisiinne ja kunnioitukseen aina palatkaa.  sen hikisimman hetken tai kipinoivimman ripityksenkin jalkeen.\

Totuut\s, Hyvyys ja Kauneus. Vanhat hyvat Paltonion arvot-  ne eivat koskaan tee elamaa huonoksi. Niihin voi aina peilata-  niinkuin nyt voitte luottavaisena peilata toisiinne, etenkin silloin kun ette jaksa. turvasatama.  Missa rakkaus on ehdolle pantu sita ei ole,  Kjell Westo -  hieno lause - johon paatan ja haluan sanoa, jos teidan reppunne painaa.... se on taynna sita rakkautta jota me olemme haavieraina lastaneet sinne!

Ola, Ola \, Ola ;)