Kun katsoin silmiisi sinisiin, tiesin heti etta me yhteen kuuluttiin.  Niin tyhmaa ja imelaa ja ihan epatodellista...Mutta jos se on todettu todeksi viimeisen kymmenen vuoden aikana... Joskus on vaan kerottava itselleen se homppa tarina, jotta muistaa miten onnekas on ollut. Maailma on taynna yksinaisia sinkkuja, jotka eivat loyda hyvaa kumppania. 

Me olemme rakastaneet, puhuneet, rakentaneet, muuttaneet yhdessa. Kouvolassa, Iittissa, Helsingissa, Kuusamossa. Parasta on aina aaripaissa... Kuusamossa tai Helsingissa. tai pahinta...

Olisin paljon typerampi, itsekkaampi, oudompi ihminen ilman miestani. Vaeltaisin oman napani ymparilla. Olen saanut mukanasi aikuisen tyttaren, jota rakastan ihan kamalasti. Koska en tieda miten omaa tyttoa voisi rakastaa, kuvitellen etta tallaista se aidinrakkaus voisi olla... Toivon aina hyvaa ja pelkaan etta tytylleni sattuisi jotakin pahaa. Suojeluvaistoni on hereilla hanen suhteen. Ulkomailla meilla on ollut erityisen ihanaa.  Olemme saaneet olla kahden ja jakaa rauhassa ajatuksia. Olen uskaltanut jopa itkea raivosta bonustyttareni nahden....  Se on rakkautta, se.  Vaikka havetti kovasti.

Olen onnellinen kanssasi. Kylla se on kirjoittettava tahan, jotta ei totuus unohdu. Olet ihan taydellinen Mies. Rakastan Sinua.